Anasayfa


     DreamStation Bipap S/T

   
Ürün Kodu : TRX1030H15
Üretici : PHILIPS
Ürün Özellikleri
Dijital AutoTrak -Patentli- Hasta odaklı tasarım Otomatik Hava Yolu Yönetimi Dream Mapper uyumluluğu Kolay Kullanım Uzaktan Yardım Kesintisiz Bağlantı
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Hastalara bağlı kalın

DreamStation, önde gelen havalandırma markaları arasında en kapsamlı bağlantı seçenekleri sunar. Her cihaza entegre Bluetooth® ve isteğe bağlı Wi-Fi ve hücresel modemlerle, her hasta için en uygun ve en uygun seçenekleri seçebilirsiniz.

Artan verimler

DreamStation BiPAP S / T bağlantı seçenekleri, havalandırma raporlama ihtiyaçlarınızı desteklemek için dalga formu ve terapi verilerini hızlı ve düşük maliyetli olarak iletir. Bildirilen geri bildirim, sorun giderme için daha iyi bilgiler ve muhtemelen daha az iade sağlayabilir.

Hasta odaklı tasarım

DreamStation'ın şık, şık, düşük profilli tasarımı, küçük ve hafiftir, bu sayede komodinin üzerine oturmayı kolaylaştırır. Gezinmesi kolay menülere, uzanırken veya yatakta otururken çalıştırılabilen öne bakan bir ekrana sahiptir.

Otomatik Hava Yolu Yönetimi

Otomatik Hava Yolu Yönetimi, herhangi bir ventilasyon modunda bir hastanın üst hava yolunu otomatik ve dinamik olarak yönetebilir. Hastanın ventilasyon ihtiyaçlarını tedavi etmek için en düşük iki seviyeli basınçları sağlamak amacıyla her gece mümkün olan en düşük basınçta üst solunum yolundaki değişiklikleri sürekli izler ve tepki verir

Nemlendirme 

Nemlendirme seçenekleri sabit, uyarlanabilir, ısıtmalı tüp ve ön ısıtma nemlendirme modunu içerir. Modüler tasarımda tek parça, bulaşık makinesinde yıkanabilir su haznesi bulunur.

Dijital AutoTrak Hassasiyeti

Digital AutoTrak otomatik solunum tetikleme,  hastanın doğal solunum düzenlerine göre ventilasyonu ayarlayan kaçak dengeleme algoritması. Digital AutoTrak, hastalıklar ilerledikçe nefes tetiklemesini ve bisiklet sürmeyi uyarlar ve manuel ayarlama ihtiyacını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

DreamMapper uyumluluğu

BiPAP S / T, DreamMapper hasta öz yönetimi sistemi ile uyumludur. Uygulama, bağlılığı desteklemek için koçluk ve terapi katılım araçları sunmaktadır.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj